FIRST DAY

Heipparallaa!

Tänään keskiviikkona on ensimmäinen ihan kokonainen päivä minkä vietin Galwayssa. Täytyy muuten kehua tän Airbnb mestan sänkyä, ihan super hyvä ja nukuin niiiiin hyvät yöunet, että oksat pois. Tänään mulla ei mitään supervirallista menoa ollut, suunnitelmissa oli käväistä Proactivella moikkaamassa jengiä.



Proactive on siis mun harkkapaikka, siellä tehdään graafista suunnittelua sekä markkinointia. Lähdin 11 aikoihin haahuilemaan Eyre Squaren suuntaan, koska sieltä päin löytyisi bussit ja lippujen myynti. Löysin mestoille ilman karttaa tai Google mapsia wohoo! Mutta lipunmyynti oli sen verran jemmassa, että piti kysyä jeesiä. No mutta, sinnekin siis selvittiin ja virkailijan kanssa päädyttiin siihen, että mun on fiksuinta ostaa aina 7pv lippu kerrallaan. Se maksoi 21 euroa, mikä on musta aika hintavahko. Toisaalta sillä pääsee minne vaan ja niin paljon kun haluaa.

Sitten pitikin löytää oikea pysäkki, nro 2, mistä pääsin 405 bussilla todella lähelle harkkapaikkaa. Tää olikin mielenkiintoista, koska klo 12 bussia ei koskaan tullut ja 12.20 bussi oli myöhässä. Mukava irkkupappa alko siinä rupattelemaan ja kertoi, että nyt maagisesti yksi bussivuoro oli vaan kadonnut johonkin. Hän myös tarjoutui neuvomaan oikean pysäkin missä jäädä, koska busseissa ei Irlannissa lue pysäkkien nimiä. Harmi! Julkisilla kulkeminen ois niin paljon helpompaa.

Anyways, jäin oikealla pysäkillä, minkä Google maps oli neuvonut MUTTA kävi ilmi, että olisin voinu jäädä jo pari pysäkkiä aiemmin, niin kävelymatka ois ollut lyhyempi. Se nyt ei haitannut mitään, koska aurinko oli alkanu kurkkia pilvien takaa ja matka ei ollut pitkä. Löysin parin virhekäännöksen jälkeen perille Proactiven toimistoon ja pääsin tapaamaan työporukat.

Huomenna, elikkä torstaina, on sitten mun ihka ensimmäinen oikea työpäivä ja hommat pääsen aloittamaan heti. Työaika on 9-17.30 ja siihen kuuluu tunnin safkis. TUNTI. Hirveen pitkä aika hehe. Palailen työkuvioista lisää vaikkapa huomenna tai ylihuomenna, saa nähä miten energinen olo on huomisen ekan työpäivän jälkeen. Onneks porukka vaikutti tosi mukavilta!

Tulin samaisella dösällä takaisin Eyre Squarelle ja lähin käppäilemään kamera kädessä takaisin kämpille, koska oli ihan jäätävä nälkä! Eksyin kyllä ekaks pariin vaatekauppaan hehe. Matkan varrelta napsin kuvia. Galway on kyl super symppiksen oloinen kaupunki :). Kun olin väsännyt kanahampparit ja iskenyt ne naamariin, päätin lähteä vielä käppäilemään suuntana South Park, joka olisi n. 20 minuutin päässä. Noo suunnitelmat muuttu siinä matkan varrella, kun pääsin veden äärelle niin alko satamaan ihan kunnolla ja tyhmänä jätin sontsan kämpille. Pääsin kuitenkin ylittämään sillan wohoo ja vastarannalta oli kivat näkymät.











Heipodei!

Fanny

Kommentit

Suositut tekstit