WORK WORK WORK

Adioos amigos!

Tää viikko on mennyt töitä tehdessä ja oon ollu viikonlopun jäljiltä vieläki tosi väsynyt :D. Nyt on siis torstai ja enää mulla onkin sit huominen työpv jäljellä.

Sunnuntaina lennän takasin Suomeen ja täytyy sanoa, että on kyl kiva tulla kotiin! Tää on ollu ihan mahtava reissu ja pitää kyl hehkuttaa tota harkkapaikkaa. Oon päässy tekee oikeita hommia vaikka vähän pelkäsin, että keittelisin kahvia ja tekisin ns. hanttihommia. Mutta ehei, päinvastoin ja niin ihana työporukka. Onneks tulin tänne ja oli tämmönen mahis! (Kiitoksen paikallaan kans Emmille ja Anulle!)


Tänään sain kokeilla eräänlaista piirtopöytää. Koulussa meillä on Wacomit mitä pystytään käyttämään, mutta tää oli merkiltään ööö... Pitää tarkistaa. ISKN! Joo. Heh. Iskn Slate piirtopöytä eroo muista silleen, että siinä päällä voi pitää paperia ja piirtää siihen, ja koneelle ilmestyy siis sama homma, kuten normi piirtopöydissä. Mutta tossa kätsyä just on se kun voi toljottaa sitä paperia ja sutata siihen. Slatea voi käyttää kanssa ilman paprua perus piirtopöydän tavalla.





Katoin alkuun muutamat videot tosta vehkeestä ja olin iha WOOOOW how cool, mutta se ei mun käytössä nyt ainakaa toiminu ihan niin sujuvasti. Kun piirsin paperiin ni sit se pikkasen muutti ns. paikkaansa ja öhmöhm, mutta sain sillä ees jotain aikaan! Ihan kiva vehje, ei siinä. Hyvä bonus siin on kans se, että millä vaan kynällä, minkä ympärille saa semmosen Iskn:in mukava tulevan magneetin, voi piirrellä siihen. Mut tosiaan, kun se on magneettimeininki niin mitään puhelinta, saksia ym. ei voi pitää 20cm lähempänä piirtistä.

Ton parissa tänää hurahtiki päivä tosi nopeesti, en ollu muutenkaan piirrelly aikoihin! Ja hittovie pitää hehkuttaa sitä O´Brians kahvila/lounaspaikkaa, hain tänää sieltä kana caesar salaatin ja PIRUVIE se on hyväää! Söin ton kans tiistaina hehee.



Mutta joo eipä tässä muuta, mitään ihmeellisyyksiä en oo todnäk enää tekemässä, kun la-su yöllä lähen 4.45 bussilla kohti Dublinia. Aattelin käyä kyllä pizzalla yhessä kehutussa mestassa, jos se ois kehujen arvonen.

Ainii! Ihan jäätävä myrsky oli viime yönä, heräsin ainaki 3 kertaa yöllä siihen kun sade piisko ikkunoit nii pirun lujaa. Ja ukkosti myöhään illalla. Denise töissä just sano, että oon kokenu kyl kaikki maholliset säät tän mun reissun aikana, basic Irlantia hehe.

Tattis!

Fanny

Ps. Vähä random kuvia nyt seassa mut haittaakos tuo!

Kommentit

Suositut tekstit