THE ARRIVAL

Hellurei ja hellät tunteet!

Nyt on tiistai-ilta, 30 päivä tammikuuta ja istuskelen mun Airbnb huoneen sängyllä ja no duh kirjotan tätä. Saavuin siis tänään paikan päälle, aamulla 7.50 lähti Finskin lento Helsinki-Vantaan lentokentältä kohti Dublinia. Lento meni vallan mainiosti ja poikkeuksellisesti sain vedettyä tirsatkin!



Lensin btw ekaa kertaa evah ihan yksikseni ja eipä se nyt ollukkaan niin omg, kuin aluksi oli fiilis. Ehkä lyhyt lento, 3h 5min, ja tuttu lentoyhtiö teki kaikesta vähän helpompaa? Tai sit se vaan oikeesti on niin simppeliä. NO anywho, laskeuduttiin Dubliniin kai pikkasen aikataulusta jäljessä, koska vastatuuli. Seurailin muita lennolta tulleita ja tadaa löysin itteni oikeeseen paikkaan hakemaan matkalaukkua. Siitäki stressain muuten ehkä eniten, pelkäsin että se painais yli 23kg, mutta kevyellä 10kg ollaan matkassa.

Dublinissa, tai itseasiassa vaan siinä lentokentällä pyörin hetken vähän hukassa ja sitten löysin infotiskin, mistä kysyin oikeeta suuntaa zone 13, josta lähti mun bussi Galwayhin. Ostin tosiaan bussiliput ennakkoon netistä, mutta kuski ois myyny niitä myös. No se zonehan löytykin sit naurettavan helposti ja olin varannu ihan turhaa aikaa lennon ja bussin välille, mut ei se mitään. Hain pikku kahvilasta pikkupurkin Pringlessejä, miten se nyt kirjotetaankaan ja kokiksen. Tän nautinnollisen aterian jälkeen valuin oikeelle pysäkille ja pian bussi tulikin siihen jo oottelemaan lähtöä.



Kello 11.15 matka jatku siis dösällä kohti Galwayta. Matka kesti 2h30min, toi mun bussi oli joku eireagle malli, eli tuli 30min nopeemmin kuin normaali. Bussimatka oli kaikinpuolin tosi jees! Löyty haiseva pikku wc, mut se on silti tärkee, sai ihanalta oikeen irkkujäbäkuskilta pikku vesipullon ja löyty turvavyöt, usb-laturille pistoke ja ilmanen wifi! Matka suju siis oikein railakkaasti musaa kuunnellen ja maisemia töllistellen. Lampaita näin niin monta, etten pysyny enää millään laskuissa mukana. Sitten näky kans lehmiä ja hevosia, mutta kaiken kruunas alpakka! Laama! Mikä se nyt oli, mut oli komea näky.







No Galwayssa olin sitten about 13.45 ja lähin taas sotkemaan eteenpäin. IHANA supermukava taksikuski tuli kyselee tarvisinko kyytiä, näytin varmaa siltä, että oon ihan hukassa, mutta kieltäydyin kohteliaasti. Bussiasemalta kävely Airbnb kämpille kesti vaan 10 minuuttia, ja kuljin googlemapsin avulla hehe. Karttaa mulla ei vielä tossa vaiheessa ollut. No mutta löysin siis super helposti perille, ja pääsin tapaamaan mun Airbnb hostin Daran, joka on ihan supermukava!!! Dara esitteli paikat, antoi avaimet ja kartan, johon merkkasi vielä oikeen hyviä pubeja ja ruokamestoja.





Seuraavaks purkasinki sitten kaikki kamat pois matkalaukusta, huone on ihan supersöpö ja ihana mut vähän pieni joten matkalaukusta heti vaan eroon. En yleensä purkaa kamoja laukusta koskaan, mutta nyt täällä tulee vietettyy kuitenkin päälle 2 viikkoa, niin ehkä ihan järkevääkin. Sit lähin vähän käppäilemään ja ettimään Lidl. Tietenkin. Olin kattonu kämpillä netin kautta reitin ja merkkasin karttaan, ja näytin varmaa niin uunolta tuolla ku vähä väliä käännyin takaspäin, mutta löysin kuitenki perille ja sain superhalvat ruokaostokset tehtyä, jipiiii!




Tänää en aio muusta suoriutua kuin suihkusta ja vähän koneella hengailusta. Huomenna meen sitten katsastaa työpaikan ja vähän eyre squareta ja shopping centeriä.

Adios amigos.

Fanny


Kommentit

Suositut tekstit