almost FINAL DAY

Yapadabadoo!

Viimeistä viedään, sillä tää on mun viimeinen kokonainen päivä Galwayssa. Taino, ehkä itseasias vika, koska lähen tosiaan nyt seuraavana yönä 4.15 bussilla kohti Dublinin lentokenttää.

Ainii! Voisin mainita jotain vikast työpäivästä. Ei tapahtunu mitään ihmeellistä, sain piirellä taas Jamesin Isknillä ja oli oikeein mukavaa. Päivän päätteeks paljon kättelyä ja kiittelyä ja Angela kehotti olemaan yhteydessä, et miten menee. Aion olla todellaki! Ku pääsin siitä sit lähtemään, niin bussit oli päättäny perjantain kunniaks jättää tulematta, joten käppäilin kotiin. Ei paha, 20min vaan, ja pistäydyin sitte hautausmaallakin mikä on matkan varrella :D Semmoset perjantai actionilt mulla.



Tänään heräsin tänään tossa puol 10 aikaan ennen herätyksiä, ja nopeesti pistin itteeni ihmisen näköseks ja lähin käppäilee tuttuja katuja, koska aurinko!!! Oli muuten super lämmin. Sit eksyinki jotenki taaaas ostoskeskukseen ja päätin käydä kurkkaa vielä New Lookin ja tadaaa lisää rättiä tarttu matkaan.

Pyöriskelin siinä vähän päättömästi ympäriinsä ja kävin hakemassa tulevalle aamuyöbussimatkalle (hieno sana) kolmarin ja vettä. Siis muuten täytyy kans hehkuttaa, tääl on superhyvät tonnarikolmarit, siin on MAISSIA my love.




Sit oottelinkin, et kello tulis 12 ja se kehuttu pizza paikka The Dough Bros aukeis. Menin sinne ekana sisään, booyaa, ja tilasin kans ekana BOOM. Otin pizzan kinkulla ja katkiksilla ja sit päätin testaa kans valkosipulileipää kun sitä on kehuttu. Juustolla tietty. AI ETTÄ oli hyväää, onneks kävin ja nyt oli hehkutuksetki oikeessa. Mene, jos oot Galwayssa, mene heti tonne.






Sit lähinki pyörimään takas kämpille ja toi mesta tosiaan sijaitsi n. 200m päässä mun kotikolosta. Nyt oon tässä pakkaillu ja yrittäny pähkäillä miten saan kaiken Suomeen ilman mitää ylimääräsii maksuja. Tosiaan 2 reppuu otan käsimatkatavaroihin, kai se on legit, ja ruumaan menee toi hope so alle 23kg möhkäle. Shoppailtuu tuli tosiaa yllättävän paljon, en yleensä ikin shoppaa reissussa näin paljon, mut mitäs tunkee näit hyvii kauppoja tänne eikä niit oo Suomessa. Why tho.




Kohta valun suihkuun, en tooood jaksa käydä sitku herään, TOIVOTTAVASTI HERÄÄN, kauhee jännitys mitä jos vaa nukun tyytyväisenä bussin ohi. Tuskin. Nukun ohi? U know.  Sit aattelin vaan chillailla nyt ja plärätä vähän blogia ja kuvia läpi. Tää reissu on ollu ihaaan sika mahtava ai että!!

Kotia kohti hihiii!

Fanny

Kommentit

Suositut tekstit