INTERNSHIP

Terveppä terve!

Tänään oli ensimmäinen harkkapäivä Proactivella enkä ees osannu sitä aamulla enää jännitttää. Oikea dösä oli tiedossa ja se tuli onneks nyt ajallaan hehee. Jäin kans oikeella pysäkillä ihan omin neuvoin, jes, eikä matkaan menny kun vaan noin 20 minuuttia kokonaisuudessaan. Menin kyl hieman liian aikasella bussilla, eli huomenna saa herätä vähän myöhemmin, ei haittaa!


Olin ekana paikalla ja toimisto oli vielä pimeenä, kun sinne pääsin. Hetken päästä James, mun ohjaaja, saapu paikalle ja hän näytti mulle heti alkuun jo ekan tehtävän. Proactivella on tosi paljon erilaisia asiakkaita. Pääsin ite nyt ekaks työskentelemään LIT (Limerick Institute of Technology) opiskeluoppaan parissa. Uudelle oppaalle pitäisi keksiä taas uusi kansi ja sen mukainen sisältö. Opas päivittyy joka vuosi. Päivä hurahtikin ton työn parissa, etin inspiksiä alkuun aika lailla ja kokeilin sitte ite muutamia layoutteja. Huomenna käydään niitä lisää läpi.




Ja tosiaan taisin jo mainitakkin, että työpäivät on klo 9-17.30 ja tunnin ruokatauolla. Toi ruokatunnin pituus tuntuu tosi hassula! Ja työporukka on vallan mainio, vaikka oonki ollu aika hissukseen... Ekan päivän kankeutta, sen piikkiin. Ainiin, James infos, että ens viikolla pääsen näkemään vähän heidän isompia projekteja, siistii!


Työpäivän jälkeen olin jotenki tosi loppu, ehkä sitä jännitystä sittenki vähän oli ja ihan uus työympäristö ym pisti koville. Hurautin tutulla 405 bussilla kämpille ja aloin kokkaamaan samantien pestopastaa. Näin Daran ja Josephinen, hän asuu täällä myös pidemmän aikaa, ja vaiheltiin kuulumisia! Nyt itseasiassa samalla kun kirjottelen popsin tätä pastaa ja kananmunia, 3/5. Kanahampparit oli parempia.



Tänään en usko, että enää lähden mihinkään vaan ohjelmassa on Netflix & chill. Huomenna on perjantai, jipii, aattelin vihdoin käydä yhdellä (tai parilla) Guinnessillä! Dara vinkkaskin mulle jo tulopäivänä muutamia hyviä pubeja, mitkä kannattais katsastaa. JA tänään varmistu, että mun hyvä kamu Emma, Embob, tulee tänne ens viikon pe!!! JEE!

Noniin nyt syön loppuun ja sit hengaileen Netflixin kera,

Kiitti mo!

Fanny

Kommentit

Suositut tekstit