MONDAY...

Terveppä terve!

Ei ois eilen pitäny kehua säätä nii paljon, koska tänään tan tan taa tosi surkee keli. Satanut melkeen koko päivän, toisaalta töissähän olin joten ei niin väliä. Tulin just töistä itseasiassa kotiin ja oon ihan poikki. Veikkaan, et eilinen retkipv vieläkin vähä tuntuu. Muutamaan päivään en usko, että tulee mitään ihmeepää blogiin jos keli on huono, enkä töiden jälkeen oikein mitään suurempia ihmetyksiä kerkee tekemäänkään.


Mutta ihanaa, Emma tulee siis perjantaina ja sovin Jamesin kanssa, että voin lähteä perjantaina aiemmin töistä, about tunnin, ja maanantain voin pitää sit kokonaan vapaata! Saa rauhassa sit Emmankaa rymytä ties missä. Ainakin suunnitelmissa ois käydä tsekkaamassa Cliffs of Moher IHANAA. Toivotaan, että kelit sallis tai ainakaan ei tuulis kauheesti, muuten lennetään mereen.



Töistä vielä, oon jatkanut vielä saman prokkiksen parissa eli LIT opaskirjan kantta väsäillyt. Ehdotuksia on jo muodostunut aika monta, mutta seon hyvä vaan. Sitten Ray ja Angela pyys jos voisin väsätä yksinkertasen logon vanhan pohjalta. Näin siitä vaan vilkasun, mutta pointtina oli 3 maan liput ( Usa, Irlanti & Tsekki ) ja 20v. Niiden pohjalta lähdin sit väsäilemään ja ehdotuksia tulikin sitte 4, pikkasen erilaisia versioita niistäkin. Ne tsekkaillaan huomenna aamusta Rayn kanssa.



Nyt en aio muuta kun chillailla, oon niin väsyny. Ehkä katon jonku leffan tai voisin lukeakki jopa, mut sit saatan nukahtaa hehe. Palaillaan. Ainii! Bussit on täällä tosi outoja, tossa ylhäällä kuva Eyre Squarelta mistä meen joka aamu, ja mihin tuun. Niin, busseissa on vaan etuovi. Ja siitä sisään ja ulos. Mikä logiikka, en ymmärrä.

Tsau!
 
Fanny

Kommentit

Suositut tekstit