PUBS AND UNIVERSITY – Great combo

Therve!

Aattelin laittaa muutaman kuvan vielä sunnuntailta loppupäivältä ja sit vielä kertoa maanantaista.

 Kiirehdittiin Emman kanssa äkkiä suoraan bussilta Eyre Squaren Shoppin Centreen, koska Emma halus napata vielä muutaman jutun Primarkista. Mullakin mukaan tarttu, taas, vähän tavaraa. Onneks vaan parit aurinkolasit ja pari toppia. Ostin kyllä kans myös uudet Vanssit, koska why the hell not ja Adidaksen repun jotta saan kaiken roinan tuotua Suomeen. Eli kahella repulla mennään sit tyylikkäästi.




Kun oltiin shoppailtu ja kaupat menikin kiinni, mentiin käymään kämpillä lataamassa puhelimet ja sit lähdettiinkin syömään. Olin lukenu netistä semmosesta fisu & ranet paikasta mitä oli kehuttu ja itseasiassa meiän retkibussikuski Tom vinkkas siitä myös. Aateltiin, että seon varmasti superjees ja suunnattiin siis sinne, se oli viel tosi lähellä. No juu ei, siis otin cod mikä hitto nyt onkaan ja siis ei maistunu miltään. EI miltään. Ja chipsit kanssa, varmaan vuosia ollu pakastimessa. En suosittele. McDonagh's, etin nimenkin. Toisaalta oli su ja oli vaan ns. fast food alue auki, mutta en kyllä menis varmaan ees kokeilemaan raflapuolta.


Kun oltiin hetki närpitty annoksia ja juotu söpöt pikku valkkarit, aateltiin mennä vielä yhille johonkin pubiin. Siinä heti vieressä melkeenpä olikin sit 1530 johon mentiin ottamaan yhdet Guinnesit (ja yhdet viinit). Sisällä oli tosi täyttä, joten päätettiin mennä istumaan terdelle. Vaikka oli vähän kylmä niin lämpölamput jeesas tosi paljon ja oli ihana istuskella siinä ulkona.

Sit lähdettiin takasin kohti Airbnb:tä ja sitä vastapäätä on itseasiassa yks aika suosittu pubi, Dáil Bar. Aateltiin että no piruvie käydään vielä yhillä tsekkaamassa lähipubi, kun tosiaan se on vielä tossa tien toisella puolella. Otin yhden Bulmerssin ja Emma viinin ja nautiskeltiin livemusiikista hetki ja lähdettiin sitten unten maille.  




Maanantaina herättiin siinä ysin aikoihin ja Emma oli toivonut, et käytäis tsekkaamassa Galwayn yliopisto. Sinne oli 10min kävelymatka ja nopeen laittautumisen jälkeen lähettiin ettii tietä paikan päälle. Yliopisto on kai maailma yks huipuista ja vanha rakennus oli niin kaunis. Tuli ihan Tylypahka vibat hehe. Uudetkin rakennukset oli toki hienoja, mutta ei niin mahtipontisia kuin toi vanha.











Pyörittiin hetki vanhan rakennuksen pihalla ja lähdettiin sitten suunnistaa takasinpäin, koska Emman bussi kohti Dublinii oli pian lähössä. Meiän tiet erkani siinä puolessa välissä, kun mä päätin suunnata Lidliin kun se oli matkan varrella vähän eri suunnassa. Oli ihan superhauska viikonloppu ja tosi tapahtumarikas!

Kiitti Emma!

Fanny






Kommentit

Suositut tekstit