SATURDAY @ SALTHILL

Heippa!

Alotetaan vaikka perjantaista, työpäivä meni tosi kivasti ja James oli unohtanut mulle ilmottaa, että perjantaisin päästään aina 16! Jee se oli kiva ylläri! Töiden jälkeen kävin Eyre Squaren viekussa sijaitsevassa Galway Tour Companyssa ostamassa sunnuntaiksi mulle reissun Connemaran kansallispuistoon ja samalla pyöritään muissakin paikoissa. EN MALTA ODOTTAA!!! No anyways, siitä olin käppäilemässä kotia kohti, kun päätinkin käydä "pika" visiitillä Eyre Squaren ostoskeskuksessa.

Ja ai että, siellä oli Primark. Täällä Irlannissa siitä käytetään nimeä Penneys, jos en väärin muista, ja en kyllä tiiä miksi! Why tho. No joo asiaan, siis se kauppa oli ihan unelma, ihan valtava ja vielä alet käynnissä ja muutenkin tuotteet super edullisia. Laatukin varmaan sen mukasta, mut ihan sama!!! Pyörin siellä varmaan tunnin tai yli. Aina kun kävin jotain sovittamassa ja tulin pois, löytykin jotain muuta kivaa. No alesta bongasin 5e söpön neuleen ja sit lähtikin pari normihintasta tuotetta messiin, hehee. Sit olikin kauhee hiki ja väsypoikki ja aloin liukua kämpille päin, ja nappasin mukaan vähän pikaruokaa koska #fastfoodfriday YAY!

Muuta jännempää mun perjantaihin ei kuulunut, muttä tänään heräsin tossa 10 aikaan. Olin laittanut herätyksen vasta 12 aikoihin, koska halusin nukkua rauhassa. Joten tosiaan heräsin ilman kelloa ja alotin aamun hitaasti suihkuun valumalla ja laittautumalla samalla Stranger Thingisä kattellessa. Olin päättänyt lähteä Salthilliin South Parkin kautta, koska oli luvattu hyvää säätä ja se piti onneks paikkansa!


South Park on tosi iso vihree niitty? Joka on meren rannalla, tuuli puhals siis kovaa, mutta kylmä ei tullu! South Parkin toisessa päässä on jonkin näkönen laiturihässäkkä, mikä menee majakalle ja lähin tarpomaan sitä. Se matka tuntu NIIN pitkältä ja lokit kaarteli ja kakki yläpuolella, ku jotku korppikotkat. Mutta maisemat oli cool, en valita! Kun pääsi sen laiturihässäkän toiseen päätyyn, niin portit olikin kiinni, eli majakan juurelle ei päässyt ollenkaan. Mutta ei se mitään! Lähin takasinpäin ja sit kohti Salthillia.


Salthill on semmonen ranta-alue, joka on kesäisin kuulemma loistossaan. Halusin kuitenkin nähä mestan, kun sitä on paljon kehuttukkin! Olin valinnu reitin, joka kulkee koko ajan meren viekussa ja maisemat edelleen oli tosi jees! Yhtäkkiä kesken reissun siinä suojattomalla tiellä puhkes 2 minuutin älytön vesisade, enkä päässy sitä mihinkään pakoon. Joten vähän kastuin jes ja mun meikit valu oikeesta silmästä ihan kunnolla. Olin panda. Meinasin ottaa taksin ja painua häntä koipien välissä himaan, mutta NOU I MADE IT, koska tosiaan se sade lakkas yhtä nopee kun alkokin ja aurinko tuli taas esiin.


Salthillin rantaviiva ois jatkunut kai vielä eteenpäin, mutta mulla alko olla niin nälkä, että päätin pyöriä dösärin lähellä ja napsia kuvia siitä mihin asti pääsin. Ja oli kaunista!!!! Salthilliin voisin mennä joku toinenkin päivä vielä uudestaan. No sitten joo hyppäsin dösään millä pääsin Eyre Squarelle ja etin tieni ihan itte Lidliin. Ihanaa kun ei tarvii enään mapsia tai karttaa ollenkaan. Toistaseks. Ei pitäis sanoa mitään. Nyt tulin kämpille, teen murkinaa ja aattelin korkata kohta yhden sidukan! Ensimmäinen alkoholipitoinen juoma koko reissun aikana, lauantain kunniaksi hehe.


See you later alligator!

Fanny

Kommentit

Suositut tekstit