WEEKEND TIME!

Ahoy lads!

Sorgensporge kun tänne en mitään viikkoon, hups, kirjotellut, MUTTA. Emma tuli tosiaan pe ja viime viikon arkipäiviin ei kuulunut oikein mitään ihmeellisempää ja hehkeämpää kuin pyykkääminen yhtenä päivänä, ruoan tekoa ja torstaina tein töitä Suomeen täältä käsin. Mutta asiaan.



Perjantaina Emma pääs ehjänä perille tänne Galwayhin ja kuten jo aikasemmin mainitsinki, niin sain lähteä töistä pikkasen aikasemmin, jotta ehin Embobii vastaan. Alun alkajaisiks vietiin Emman kamat kämpille ja lähettiin siitä sit heti käppäilemään ja shoppailemaan Eyre Square Shopping Centeriin. Etittiin suorin tie Penneysiin (Primark) ja se kauppa on niin pirun iso, että siel tais mennä aikaa toista tuntia. Siitä lähettiin kaupan kautta takasin kotikoloon vähän nauttimaan viintä!



Illemmalla päätettiin lähtee ulos vähän kiertelemään eri pubeja ja ai että niissä on ihana fiilis ja tosi mukavaa porukkaa! Perjantai-ilta oli ihan super kiva ja onneks löydettiin viimeiseks mestaks semmonen vähän isompi pubi, jossa soitti tosi hyvä livebändi esim U2 covereita, AI ETTÄ!




Noo lauantaina olo olikin vähän sen mukanen, että pe oli ulkona oltu ja päätettiin ottaa ihan rennosti koko päivä ja nukkua pitkään. Lähdettiin iltapäivällä vähän taas käpyttelemään, mutta keli oli koko päivän ollut ihan surkee! Perjantaina ei satanut paljon ollenkaan, mutta la vettä tai lunta/räntää tuli melkein tauotta. Päästin kuitenkin kivaan raflaan syömään ihan superhyvää italialaista, ite otin lasagnen ja Emma pizzaa!




Lauantaina piti muutenkin ottaa vähän iisimmin, koska sunnuntaina oli sit lähtö Cliffs Of Moher retkelle ja siitä kerron sit erikseen enempi! Oli muuten ihan mahtava reissu täytyy sanoa!

Mutta palaillaan siis myöhemmin,

Cheers!


Fanny

Kommentit

Suositut tekstit